Колеги от доста време кисна по нощите и прелиствам форума но все пак имам едно вапросче.Питането ми е дали скоростите на 146 1.7 боксер са по дълги от колкото на 1.6 двигателя , въобще има ли някаква разлика. Мерси предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скорости на 146 1.7 и 1.6 боксер
Collapse
X
-
не, на 1.7 компютъра реже на по-високи оборотиI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989е щом са еднакви максималната скорост на 1.6 боксера трябва да е колкото на 1.7 ?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989аааа такава била работата значи 1.7 е с малко по дълги скоростиalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigovПървоначално публикувано от hunter1989аааа такава била работата значи 1.7 е с малко по дълги скоростиLexus IS200
Comment
-
[quote=Mind_Control]Първоначално публикувано от "Sergey_gigov":1mreiwplПървоначално публикувано от hunter1989аааа такава била работата значи 1.7 е с малко по дълги скорости
а сега де - прекъсвача ти е на 6700 , а той удря на 6500- ко каза сега - по прекъсвача ти съдя че нямаш чип - някакви други подобрения - имаш ли по мотора ?.питам - защото по принцип е невъзможно да стане това нещо - както се изрази мъри - коллата нема толкова душа - 1.7 без чип също не може да влезе в прекъсвач - причината е проста - бензина във високите обороти не достига -дюзите не пускат достатъчно
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
[quote=Sergey_gigov][quote="Mind_Control":16yguioc]Първоначално публикувано от "Sergey_gigov":16yguiocПървоначално публикувано от hunter1989аааа такава била работата значи 1.7 е с малко по дълги скорости
а сега де - прекъсвача ти е на 6700 , а той удря на 6500- ко каза сега - по прекъсвача ти съдя че нямаш чип - някакви други подобрения - имаш ли по мотора ?.питам - защото по принцип е невъзможно да стане това нещо - както се изрази мъри - коллата нема толкова душа - 1.7 без чип също не може да влезе в прекъсвач - причината е проста - бензина във високите обороти не достига -дюзите не пускат достатъчно
Имам предвид, че оборотомера ми е стигал до 6500 на 5-та, а прекъсвача е на 6700 мисля! При тия обороти скоростта е малко под 200 км/ч. имам и клипче как ги вдига, а по колата няма подобрения.Lexus IS200
Comment
-
[quote=Mind_Control][quote="Sergey_gigov":2i36ppy8][quote="Mind_Control":2i36ppy8]Първоначално публикувано от "Sergey_gigov":2i36ppy8Първоначално публикувано от hunter1989аааа такава била работата значи 1.7 е с малко по дълги скорости
Имам предвид, че оборотомера ми е стигал до 6500 на 5-та, а прекъсвача е на 6700 мисля! При тия обороти скоростта е малко под 200 км/ч. имам и клипче как ги вдига, а по колата няма подобрения.[/quote:2i36ppy8][/quote:2i36ppy8][/quote:2i36ppy8]
е значи си стигнал до 6500 и не ти е ударила на прекъсвачalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
[quote=Sergey_gigov][quote="Mind_Control":36ylupb3][quote="Sergey_gigov":36ylupb3][quote="Mind_Control":36ylupb3]Първоначално публикувано от "Sergey_gigov":36ylupb3Първоначално публикувано от hunter1989аааа такава била работата значи 1.7 е с малко по дълги скорости
Имам предвид, че оборотомера ми е стигал до 6500 на 5-та, а прекъсвача е на 6700 мисля! При тия обороти скоростта е малко под 200 км/ч. имам и клипче как ги вдига, а по колата няма подобрения.[/quote:36ylupb3]
е значи си стигнал до 6500 и не ти е ударила на прекъсвач[/quote:36ylupb3][/quote:36ylupb3][/quote:36ylupb3]
Не но беше на косъмдаже не съм сигурен дали не беше стигнала и до прекъсвач..
Lexus IS200
Comment
Comment